.

.

TES-135A Дигитални Боја Аналитичар Метар USB Интерфејс LCD Дисплеј Автоматско Меморија Упатството Софтвер CD USB Кабел

TES-135A Дигитални Боја Аналитичар Метар USB Интерфејс LCD Дисплеј Автоматско Меморија Упатството Софтвер CD

DEN 19515.00 DEN 22176.00

Пристапност
Во достапна форма


TES-135 A Дигитални Боја Аналитичар Метар USB Интерфејс LCD Дисплеј Автоматско Меморија Упатството Софтвер CD USB Кабел
Екранот
Тројно 4 цифрен LCD дисплеј
Просветувајќи /
Гледање геометрија
45° / 0° – 1 осветлување на 45°, мерење на 0°
Мерење област
Прибл.f10mm
Прикажување на сцени
Боја на разликата
Δ(L*,a*,b*), Δ(E*ab,C*ab, H*ab),Δ(Y, x, y), Δ(X, Y, Z) или Δ(Рс, Гш, Бс)
Боја простор
(L*, a*, b*), (L* C*ab, hab), (Y, x, y), (X, Y, Z) или (Рс, Гш, Бс).
Целна боја меморија
8 канал ; поставени од страна мерење или тастатурата
Мерен опсег
L* : 10 100
Мерење услови
Внимавајте : CIE 2° Standard Observer.
Illuminant : Бела LED светилка.
Повторливост
Стандардна девијација во рамките на ΔE*ab 0.5
(Мерење услови : Просек од мерењата на стандардната бела чинија).
Минимален интервал
помеѓу мерењата
Прибл. 2 секунди
Авто податоци Меморија
& Прочитај
99 сетови
Автоматско исклучување
Прибл. 3 минути
Извор на енергија
Еден 9 V батерија и DC 9 V AC адаптерот на текст
Траење на батеријата
Прибл. 500 мерења во 10 – дик интервали
Температурата на работа/
влажност опсег
0°C до 40°C (32°F до 104°F) ; помалку од 85% релативна влажност
Температура на чување/
влажност опсег
-10°C до 40°C (14°F до 104°F) ; помалку од 70% релативна влажност
Димензии
172mm × 118mm × 46mm
Тежина
Прибл. 220g
Додатоци
Упатството, Батерија, USB кабел, софтвер CD.

Главните карактеристики

Colorimeter Стил:
Рачни
Боја Разлика Формула:
КАКО describ
Број На Модел На:
TES-135A
Интерфејс:
USB
Работна температура:
-10C да 40C
Бренд Име:
niusiwen
Мерење Калибар:
КАКО describ
Екранот:
тројно 4 цифрен LCD дисплеј
Минимален интервал помеѓу мерењата:
Прибл. 2 секунди
Авто податоци Меморија & Прочитај:
99 сетови
Автоматско исклучување:
Прибл. 3 минути
Извор На Енергија:
Еден 9V батерија и DC 9V AC адаптерот на текст
Складирање температура/ влажност опсег:
-10C да 40C
Димензии:
172mm *118mm * 46mm

Избор на клиент